Books for Singles / Relaties / Relaties / Het Mysterie Van Je Relaties

Het Mysterie Van Je Relaties

Astrologische Gids Voor Liefde, Huwelijk, Vriendscap, Familie En Werk

G. Goldschneider

€ 29,95

Na het enorme succes van Het mysterie van je geboortedag (ruim 40.000 exemplaren verkocht in Nederland, wereldwijd meer dan een miljoen!) is nu het imposante vervolg Het mysterie van je relaties in vertaling gereed. Hoe werkt dit nieuwe boek? Een voorbeeld ter illustratie. Stel, je bent geboren op 31 maart, dan `val´ je in het tijdvak Ram 1 (25 maart tot 2 april), de Week van het Kind. Je geeft blijk van een enthousiaste levensinstelling. Je wilt weten of je astrologisch `matcht´ met je vriend, die geboren is op 10 november. Deze Schorpioen 2 wordt gekenmerkt door diepgang. Op de bladzijde waarop deze twee tekens met elkaar worden verbonden, zie je in een oogopslag dat je het hoogst scoort in de categorie Liefde en het slechtst in die van Werk, dat je sterke kanten binnen de relatie liggen op het gebied van seksualiteit, expressie en loyaliteit en dat je minder scoort door jaloezie, afhankelijkheid of razernij.
In dit lijvige boek geeft astroloog Gary Goldschneider niet minder dan 1176 relatieprofielen, waar `normale´ astrologieboeken slechts 78 relatiemogelijkheden tussen de twaalf tekens van de dierenriem onderscheiden. Deze fijnmazigheid wordt veroorzaakt doordat Goldschneider ervan uitgaat dat er van ieder teken vijf verschillende soorten zijn, en bovendien zijn de persoonlijkheidstypes verdeeld in 48 tijdvakken (de vier seizoenen maal de twaalf tekens) 12 zogenaamde `cusps´ en 36 weken.
Wij durven te stellen: Het mysterie van je relaties is hét opzoekboek van het jaar!
Gary Goldschneider (Philadelphia, 1939) studeerde medicijnen, muziek, psychiatrie en Engelse taal- en letterkunde. Vorig jaar verscheen van hem Astrologie voor de vier seizoenen. Hij werkt aan een nieuw boek, The Book of Luck, dat in 2005 in vertaling zal verschijnen. De auteur woont en werkt in Nederland en Frankrijk.
Joost Elffers heeft de afgelopen twintig jaar talrijke schitterend geïllustreerde boeken geproduceerd, waaronder Het groot museumboek, Tangram en Play with your Food. Hij woont en werkt in New York City.

Bestellen


MasterFlirt

Books for Singles / Relaties / Relaties / MasterFlirt € 12,50