Books for Singles / Psychologie / Verslaving / Alcohol Onder Controle

Alcohol Onder Controle

Zelfhulpgids Voor Het Matigen Van Je Drankgebruik

William R. Miller

€ 28,95

Hoeveel glazen wijn bij het eten kun je drinken zonder je dieet te verknoeien, de kluts kwijt te raken of te veel geld uit te geven? Als het om alcoholgebruik gaat, vinden veel mensen het moeilijk om een grens te trekken tussen probleemloos genieten en jezelf aan drank te buiten gaan. Uit onderzoek blijkt dat in Nederland 10% van de mensen tussen de 18 en 65 jaar meer drinkt dan goed voor hen is.

De auteurs, William R. Miller en Ricardo E. Muņoz, zijn bij uitstek deskundig op dit gebied en kunnen bogen op meer dan 30 jaar onderzoekservaring. Ze verschaffen harde feiten en actuele gegevens die je kunt gebruiken om je alcoholgebruik en het effect ervan op je lichamelijke en geestelijke gezondheid tegen het licht te houden. Gewapend met een frisse blik op je drinkgewoonten en de gevolgen ervan, kun je beslissen of matiging iets voor jou is.

Voor wie?
De op onderzoek gebaseerde benadering en de rechtdoorzee adviezen maken dit boek tot een unieke gids voor iedereen die over verstandig alcoholgebruik wil nadenken. Zonder te moraliseren of etiketten te plakken helpen Miller en Muņoz je een eenvoudig, praktisch en flexibel plan op te stellen om je doel te bereiken.

Bestellen