Handboek Voor Klein Geluk

Boekpresentatie Handboek voor klein geluk

Maria Grijpma en Inge Jager zijn op zoek gegaan naar klein geluk. Ze hebben daarbij een flink aantal ideen ontwikkeld en uitgeprobeerd. Aan de hand van een lijst met behoeftes wordt de lezeres uitgenodigd inspiratie te zoeken om in haar leven klein geluk te brengen.

Waar heb jij behoefte aan: vrolijkheid, rust, kracht of passie? Zoek en vind dan suggesties over bijvoorbeeld lachen, een eigen plek inrichten, ademen, smartlappen schrijven, bloembollen in huis halen, klank geven, met aandacht aanraken, mediteren of zwerven aan zee.

De vlot geschreven aanwijzingen helpen je stap voor stap om het kleine geluk zelf terug in je leven te brengen. Gecombineerd met een schat aan verwijzingen naar inspirerende boeken en websites is dit handboek ook een ideaal cadeau voor jezelf of voor een ander.Prachtige illustraties!

Het is een vrolijk, dwars, origineel en lekker inspiratieboek, een prettige en praktische wegwijzer. Geniet! Lisette Thooft, schrijfster en journaliste (Happinez en Libelle).

Een deel van de opbrengst gaat naar MamaCash, Het Handboek voor klein geluk ligt in maart 2012 in de winkel, prijs 14,95.

8 maart 2012