Books for Singles / Intimiteit / Senioren / Geen prikkels, geen seks?

Geen prikkels, geen seks?

over erectieproblemen en wat daar aan te doen is

Bert-Jan de Boer

€ 19,95

Seks speelt een belangrijke rol in het leven. Erectieproblemen hebben daarom vaak een groot effect op zowel het levensgeluk van een man en zijn partner, als op zijn gevoel van mannelijkheid. Hier is een toenemende openheid over: mannen durven er eerder over te praten en er blijkt ook steeds meer behoefte aan informatie over seks- en erectieproblemen.
Het lijkt erop dat problemen met de erectie steeds vaker voorkomen. Oorzaken daarvan kunnen de toenemende levensverwachting zijn, het toenemend aantal chronische ziekten, vaker langdurig medicatiegebruik en hogere verwachtingen van de kwaliteit van de seksualiteit tot op hoge leeftijd.
In dit boek wordt op een begrijpelijke manier uitleg gegeven over erectieproblemen, de oorzaken en gevolgen ervan en wat eraan kan worden gedaan. Acht uitgebreide levensverhalen laten zien hoe je ermee om kunt gaan.

De auteur, dr. Bert-Jan de Boer (1952), is als huisarts werkzaam in Maarssen en daarnaast verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Vanuit het Juliuscentrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns geneeskunde doet hij onderzoek naar erectiestoornissen in de huisartsenpraktijk.

Bestellen